אתמול אכלתי קילו גלידה ?
טוב הייתי עם בעלי ו-3 בנות חזרזירות
לא לבד ??

בעודי אוכלת ומתענגת על גלידת פיסטוק משובחת (כן, אני מחובבי הפיסטוק ואני לא בת 80 ?)
הבנתי שתיאור מצבי הצבירה של גלידה 》》 זו דוגמא מעולה להשתמש בה כדי להסביר את מה שקורה היום בשוק הנדל"ן. .

מכירים את הרגע הזה שהחלטתם לאכול גלידה אבל היא קפואה מדיי… ובתכלס אי אפשר לאכול אותה?

או נהיה מדויקים- אפשר לאכול אותה אבל זה ידרוש השקעה של חפירות מאומצות בתוך הקופסא. ובינינו, מי רוצה להתאמץ כשהוא אוכל גלידה?! ●זה השלב שהיה בשוק הנדל"ן לפני הקורונה. היכולת למצוא הזדמנויות (aka נכס מתחת למחיר השוק) הצריכה עבודה מאומצת. .

יש את הרגע הזה— שהגלידה לא קפואה אבל עוד לא נמסה. נקרא לזה: טמפרטורת החדר של גלידה ? הרגע הזה שהביס מושלם, קפוא במידה ולא נוזלי בקטע דוחה
א ב ל
אם חיכינו יותר מדיי》》הגלידה תפשיר
והכל יהפך להיות בלילת גלידה נוזלית וסופר מבאסת.

היום, שוק הנדל"ן הוא כמו השלב המושלם של הגלידה- זה מומנטום שצריך לנצל מייד
ועוד כמה דקות》》 הכל יהפוך למיץ גלידה אחד גדול ואז נתבאס ונלקה את עצמנו "למה חיכינו יותר מדיי?" "למה לא עטנו על הקופסה בחזירות"? .

במילים פשוטות (שלא קשורות לגלידה ?)- מי שרוצה לקנות בית או נכס להשקעה 》 עכשיו זה הטיימינג המושלם לצאת ולמצוא הזדמנויות ?
אל תחכו יותר מדיי. חבל, אתם סתם תתבאסו כשהגלידה תימס והמחירים יחזרו לעלות… ?
.
.
ואם אין לכם מושג מאיפה להתחיל, מה צריך לעשות, לבדוק ומה זה בכלל אומר נכס מתחת למחיר השוק- אני וכל צוות המועדון כאן בשבילכם ונשמח לעזור!!!

בריאות לכולם,

❤ דנה.

___________________________________________________________________________________
אם מעניין אותך להתחיל להשקיע בנדל"ן או לקנות סוף סוף בית– בטוח שנוכל לעזור לך! 

לתיאום שיחת יעוץ ללא עלות או התחייבות, לחצו כאן!